Forbrukslån – Trenger du å låne penger til nye prosjekter, eller trenger du bare litt ekstra?

La bankene konkurrere om deg og få bedre betingelser!

Gratis og uforpliktende å søke, svar innen kort tid

Få bankene til å konkurrere om å gi deg best rente

Lån fra 5.000 til 500.000, og spar penger med lavere rente

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256.

 “Få bankene til å konkurrere om å få deg som kunde!”

Helt gratis!

Tjenesten er helt gratis for deg

Enkelt

I snitt tar det under 3 minutter å fylle ut søknaden.

Uforpliktende

Du bestemmer selv om du vil benytte deg av tilbudet

Utbetalt rett på konto

Hvis du godkjenner et lånetilbud får du pengene direkte inn på din konto.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256.

w

Ofte stilte spørsmål

Hvilken nedbetalingstid bør jeg velge?

Den korteste nedbetalingstiden for et forbrukslån er ett år, og den lengste er 5 år. Du bør tilpasse tilbakebetalingstid i forhold til hvor mye du kan betale per måned. Husk at du står fritt til å nedbetale forbrukslånet raskere og innfri lånet i sin helhet før løpetidens slutt.

Hvor lang tid tar det å få svar?
Bankene svarer som regel i løpet av noen minutter, men kan også bruke lengre tid på å behandle søknaden din om forbrukslån. Du mottar svar så snart det foreligger.
Hva slags rente er det på et forbrukslån?

Ved å benytte en aktør som samarbeider med mange ulike banker så vil de bli satt opp mot hverandre for å konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet.

Trenger jeg egenkapital for å søke om forbrukslån
Forbrukslån kan også kalles et “lån uten sikkerhet”. Det innebærer at du ikke trenger å betale en prosentvis andel som egenkapital av det beløpet du skal låne, uavhengig av hva du skal bruke det på.
Hvem kan søke om å få forbrukslån

Normalt stiller bankene disse kravene:

 

  • Du må ha en årlig inntekt på minst kr 200 000,-
  • Du må være mellom 20 og 70 år.
  • Du må ha en fast jobb.
  • Du må ikke ha registret noen inkassosaker.

Alle kan selvfølgelig søke om forbrukslån, men dersom du ikke tilfredsstiller kravene ovenfor er det stor sjanse for at du ikke vil få innvilget noe lån gjennom oss. Dersom din situasjon endrer seg er du selvfølgelig velkommen til å søke om lån gjennom Forsikringsportalen senere.

Hva må jeg gjøre for å søke om et lån?

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut søknadsskjema. Straks lånesøknaden er mottatt vil vår foretrukne samarbeidspartner, Axo Finans, ordne resten og tar kontakt med alle sine samarbeidsbanker.

Når vil jeg få pengene på min konto?

Om din lånesøknad bli godkjent tar det opptil 1-3 virkedager før lånet er utbetalt. Gjennom samarbeidsbankene kan du selvfølgelig signere alle papirer elektronisk ved hjelp av BankID. Dette korter ned ventetiden fra du søker lån, til pengene faktisk blir utbetalt.

Kan jeg søke lån sammen med noen?
Den du velger å søke sammen med kalles medlånetaker. I lånesøknaden har du mulighet til å velge å skrive inn navn på medlånetaker. En medlånetaker kan være din ektefelle, samboer, kjæreste eller bare venn. Normalt vil en medlånetaker øke dine sjanser for å få lånesøknaden innvilget.
Hva kan jeg bruke pengene på?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det innebærer at banken ikke krever at lånet brukes på en bestemt bolig, bil eller annen eiendel. Du bestemmer altså selv hva du ønsker å bruke pengene til. Kanskje ønsker du å pusse opp badet, kjøpe en ny båt eller dra på en drømmeferie. Så snart lånet er innvilget er det helt opp til deg hva du bruker pengene til. En annen fordel med denne type lån er at du kan betale ned gammel kredittkortgjeld og samle dyre smålån. Du vil da kun få én långiver å forholde deg til, kun én månedlig avgift og kun én faktura. Renten på ett samlet lån er oftest betydelig lavere enn rente på kredittkortgjeld og forsinkelsesrenter. I disse tilfellene, vil du med lån gjennom Forsikringsportalen spare penger – enkelt og greit.

Hvordan kan tjenesten være kostnadsfri?

Når du søker via en aktør som er koblet til mange ulike banker, vurderes du av banken på nøyaktig samme måte som om du hadde henvendt deg direkte til banken. Det oppstår ingen rentepåslag eller ekstra kostnader. Forsikringsportalen markedsfører Axo Finans, en finansagent for flere ulike banker og finansinstitusjoner. Forsikringsportalen mottar en godtgjørelse fra Axo Finans for de lånesøknadene som blir sendt inn. Når din søknad kommer gjennom en aktør som samarbeider med flere ulike banker, så vil bankene vite at de konkurrerer med andre banker om å få deg som kunde, og dermed strekke seg ekstra langt for å tilby deg de beste betingelsene.

Tips & Råd

Advarsel mot forbrukslån “best i test”

Det finnes av jungel av nettsider som tester og rangerer forbrukslån. Stadig vekk er det tester på nettet med jevne mellomrom som kårer hvilket eller hvilke forbrukslån som er best i test. Rente betingelsene man mottar på et forbrukslån er individuelt, avhengig av din...

les mer

Hvilke regninger er det best å utsette?

Plutselig befinner man seg i en periode hvor utgiftene dine overstiger inntektene. Uavhengig av årsaken, om det er at man har mistet jobben, overforbruk på en utenlandsferie eller noe annet, så kan konsekvensen være purregebyr, inkassosalærer og...

les mer

Hvordan komme ut av betalingstrøbbel?

Få oversikt over din økonomi ved å sette opp et budsjett i et Excel ark. Her skal alle inntekter og utgifter inn. Dette gir deg fasiten på hvor mye du har til overs i måneden, eller hvor mye du må kutte utgiftene for å gå i pluss. Gå igjennom alle...

les mer

Hvordan fungerer vår gratis tjeneste

Forsikringsportalen samarbeider med Axo Finans, en finansagent for flere ulike banker og finansinstitusjoner. Søknadsskjema fylles ut direkte på Axo Finans sin nettside. For å finansiere arbeidet med å drifte Forsikringsportalen.no mottar vi en godtgjørelse fra Axo Finans for de søknadene som blir sendt inn på deres nettsider.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256.