Mal for samboerkontrakt

Ansvarsfraskrivelse:
Forsikringsportalen.no tilbyr som en service overfor brukerne en standard samboerkontrakt og et standard gjensidig testament. Forsikringsportalen.no fraskriver seg ethvert ansvar for dokumentenes innhold. Vi anbefaler at samboerkontrakten og/eller testamentet dere skriver blir forelagt en advokat.

Spar penger på forsikringen

Mange sparer flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Sjekk hva du kan spare i dag!

Interessert i å komme i gang med investeringer?

eToro er en av de mest kjente online handelsplattformene med over 25 millioner brukere, og er øverst rangert i vår handelsplattform test. Gjennom plattformen til eToro kan du handle mye mer enn de fleste nettbanker kan tilby deg. Som verdens største sosial trading plattform kan du handle over 3000 ulike aksjer fra mer enn 17 børser i hele verden.

Anbefalt

Fordeler

Registrert hos Finanstilsynet.

0% i kurtasje på aksjer.

✔ Lave gebyrer.

Mest brukervennlige plattformen i markedet. Du kan åpne konto og utføre første handel på minutter.

Populær CFD plattform med over 25 millioner registrerte brukere.

✔ Gir tilgang til handel med over 3000 aktiva, fordelt på aksjer, indekser, råvarer, ETF-er ,kryptovaluta og forex.

✔ Innovativ CopyTrading-funksjon hvor du kan kopiere handlene til suksessfulle investorer.

✔ I motsetning til de fleste andre CFD plattformer lar eToro deg velge om du vil benytte deg av giring eller ikke. Dermed blir du ikke tvunget til å handle med større risiko enn du ønsker.

Ulemper

 Inaktivetsgebyr på USD 10 hvis man ikke logger inn i løpet av 12 måneder.

 Kun ticket support, ingen telefonsupport.

Annonselenke

Risikoadvardsel:
Vær oppmerksom på at eToro tilbyr handel også med CFDer som er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet giring.

Risikoadvarsel:

eToro er en multi-instrument plattform som tilbyr både å investere i aksjer og kryptovaluta, samt handel med CFDer.

Vær oppmerksom på at CFDer er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet giring. 77% av ikke-profesjonelle kunder taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikon for å tape pengene dine.

Kryptoinstrumenter er volatible instrumenter som kan variere mye innenfor en veldig kort tidsramme og er derfor ikke passende for alle investorer. Kryptoinstrumenter er ikke regulert og er derfor ikke overvåket av noe EU regelverk.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.