Hva er Forsikringsportalen.no

Forsikringsportalen.no hjelper forsikringskunder til å finne frem til forsikringsselskapene som gir de beste forsikringsprisene. Vår hensikt å øke konkurransen i forsikringsmarkedet og spare forsikringskunder for penger.

Forsikringsportalen.no er den eneste anbudsportalen innen forsikring som ikke er sponset av noen forsikringsselskaper.

 

Vårt kjennemerke

Fyrtårnet er vårt kjennemerke. Dette representerer våre 2 grunnpilarer som er å gi trygghet og være en veiviser frem til det beste forsikringstilbudet.

 

Visjon

Vil vil oppleves som den foretrukne aktøren for de som ønsker å få hjelp med å innhente forsikringstilbud fra ulike forsikringsselskaper.

 

Misjon

Vi er til for å gjøre det enklere å finne frem til det beste forsikringstilbudet for privatpersoner og bedrifter.

Hvordan fungerer det?

Det hele er egentlig veldig enkelt. Du fyller ut opplysinger om forsikringsproduktene du ønsker å motta et tilbud på. Deretter mottar du forsikringstilbud fra ulike aktører. Du sammenligner så forsikringstilbudene du har mottatt og velger det beste tilbudet. Du kan når som helst ringe oss for å få teknisk hjelp med utfyllingen. Merk at Forsikringsportalen.no kun tilbyr en veiledningstjeneste og vi kan ikke uttale oss om konkrete dekningsmessige vilkår. Det er forsikringsselskapene som går igjennom dekninger og vilkår direkte med deg.

Hva koster tjenesten?

Innsending er kostnadsfritt. Hvis man ikke sier opp tilgangen til “Min side” innen 30 dager etter innsending vil tilgangen koste kr 290,- i året for privatkunder og kr 1990,- i året for bedriftskunder.

Hvorfor bruke tjenesten?
Årspremien et forsikringsselskap tilbyr til en kunde avhenger av blant annet alder, bosted, yrke, eiendeler og interne statistikker. Siden de ulike forsikringsselskapene vektlegger de forskjellige variablene svært forskjellig er det store variasjoner i årspremiene. Derfor kan en kunde ikke være sikker på at det forsikringsselskapet som har vunnet den siste prissammenligningen i media er det beste forsikringsselskapet for ham eller henne. Det er en omfattende jobb for kunder å innhente og sammenligne forsikringstilbud fra flere forsikringsselskaper, men gjennom Forsikringsportalen blir det enklere.

Vi representerer en mer effektiv og moderne måte å handle forsikringer på. Når forsikringsselskapene mottar din henvendelse gjennom oss vet selskapene at det er flere selskaper som behandler forespørslene de mottar gjennom oss. Derfor vil de strekke seg ekstra langt for at du skal velge akkurat dem.

Hvordan kan jeg vite hvilke forsikringer jeg trenger?

Det kan ofte være vanskelig å vite hvilke forsikringer man trenger. Vi anbefaler at man diskuterer med hvert enkelt forsikringsselskap for å kartlegge sitt forsikringsbehov, før man tar en beslutning om hvilket tilbud man velger.

Fra hvor mange forsikringsselskaper vil man motta tilbud?

Gjennom fokus på kvalitet har vi kunnet knytte oss opp mot gode forsikringsaktører. Dette kommer deg som bruker til gode, ved at du kan være trygg på at din henvendelse blir sendt til seriøse aktører.

Din henvendelse vil bli videreformidlet til de fleste etablerte forsikringsselskapene i Norge. Hvis du har svart i utfyllingen at du allerede er kunde hos ett forsikringsselskap, så vil din henvendelse ikke bli sendt til den aktøren du allerede er kunde hos.

Siden vår tjeneste ikke er en kalkulatortjeneste, men er en tjeneste hvor det er dedikerte kundebehandlere som behandler din forespørsel, vil du bli kontaktet av de som behandler din forespørsel.

Er min personlige informasjon godt sikret hos Forsikringsportalen.no?

Forsikringsselskapene som vi videreformidler informasjonen til er underlagt streng lovgivning i forhold til behandling av personopplysninger.

Server leverandøren vi benytter har høyt fokus på sikkerhet med dedikerte brannmurer og 2-trinns verifisering. I tillegg er også web applikasjonen sikret med en egen WAF og IDS løsning. Datasikkerheten er også ivaretatt gjennom gode backup-systemer og regelmessige oppdateringer.