Start utfylling ved å huke av for forsikringsproduktene du trenger

Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Til informasjon: Ved innsending får du automatisk gratis tilgang til “Min side” i 30 dager. På “Min side” vil du få tilgang til informasjon som forsikringsselskapene ofte unnlater å opplyse om, mulighet for å gjøre endinger etter innsending og nyttige råd som kan spare deg for unødvendige kostnader innen mange områder, blant annet boligkjøp, boligsalg, bilsalg og lån. Hvis du ikke sier opp tilgangen til “Min side” innen 30 dager etter innsending vil tilgangen koste kr 74,- i mnd. Vi håper du ikke velger å si opp tilgangen til "Min side" siden vi er avhengig av flest mulig betalende brukere for å kunne være en uavhengig bidragsyter til å øke konkurransen i forsikringsmarkedet og for å kunne gi rådene via "Min side" som forsikring, bank og eiendomsbransjen ofte unnlater å informere om.

Som bruker av "Min side" kan du bruke Forsikringsportalen.no som en ekstra buffer mot telefonselgere ved å henvise alle telefonsalgssamtaler til oss. Ikke bare blir du bedre beskyttet mot useriøse telefonselgere, men du sparer også tid ved å la oss filtrere ut de useriøse og unødvendige samtalene.

Hvis du allerede har brukt oss og fått tilgang til "Min side" kan du logge inn her for å sende en ny tilbudsforespørsel.


Spørsmål vedrørende utfylling?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du trenger hjelp i forbindelse med utfylling. Du kan enten ringe oss på telefonnummer 21.89.99.99 eller sende oss en epost på post@forsikringsportalen.no. Du vil mange steder underveis i skjemautfyllingen kunne se forklaringer på ulike felt.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å kontakte forsikringselskapene direkte?

Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din henvendelse gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed mottar du konkurranserabatter som ofte kan være mange tusen kroner.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å bruke en kalkulatortjeneste på nett?

Siden vi ikke er en kalkulatortjeneste får du gunstige totalforslag gjennom oss istedenfor kun veiledende priser.