Helt gratis     Raskt     Trygt

Her kan du enkelt huke av for de forsikringsproduktene du trenger


Eller trykk her hvis du isteden ønsker å laste opp din nåværende forsikringsavtale.Spørsmål vedrørende utfylling?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du trenger hjelp i forbindelse med utfylling. Du vil mange steder underveis i skjemautfyllingen kunne se et blått spørsmålstegn. Klikk på spørsmåltegnet for å få veiledning for det aktuelle feltet.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til andre anbudstjenester på nett?

Forsikringsportalen.no er den orginale anbudstjenesten for å innhente forsikringstilbud. Vi har ingen prosentvise provisjonavtaler med noen forsikringsselskaper. Tjenesten finansieres istedenfor at vi mottar et fast honorar per henvendelse som blir sendt inn. Dermed kan du være trygg på at vi er opptatt av at du skal spare mest mulig på dine forsikringer og at vi er på ditt parti for at du skal få den beste forsikringsavtalen. Det betyr bedre forsikringspriser for deg som bruker.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å bruke en kalkulatortjeneste på nett?

Siden vi ikke er en kalkulatortjeneste får du gunstige totalforslag gjennom oss istedenfor kun veiledende priser.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å kontake forsikringselskapene direkte?

Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din henvendelse gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed mottar du konkurranserabatter som ofte kan være mange tusen kroner.

Hvordan finansieres Forsikringsportalen.no

Vi har ingen prosentvise provisjonavtaler med noen forsikringsselskaper. Tjenesten finansieres istedenfor at vi mottar et fast honorar, fra forsikringsselskapene som er tilknyttet oss, per henvendelse som blir sendt inn.