Slett mine opplysninger eller si opp tilgang 

Her kan du enten be om å få alle dine opplysninger slettet, få slettet en enkelt tilbudsforespørsel eller få sagt opp tilgangen til «Min side».

I henhold til det nye GDPR regelverket har du rett til å få slettet dine lagrete opplysninger. Fyll ut skjemaet under for å få dine opplysninger slettet. Vi behandler dette snarest.

Slett opplysninger
Velg riktig alternativ
Husk at du gjennom "Min side" får eksklusiv tilgang til informasjon som forsikringsselskapene unnlater å opplyse om og nyttige tips som kan spare deg for unødvendige kostnader relatert til bolighandel, lån, bilkjøp og svindelmetoder. I tillegg inkluderer tilgangen til "Min side" kostnadsfri henvisning av telefonselgere. Spar tid ved å henvise alle telefonselgere til oss. Så siler vi ut de useriøse eller unødvendige samtalene.

Du kan logge inn på "Min side" her: https://forsikringsportalen.no/log-inn/

Merk at når du sier opp tilgangen til "Min side" vil forsikringsselskapene ikke lenger kunne se din innsending.

Fordelen med å beholde tilgangen til "Min side" etter at du også eventuelt har byttet forsikringsselskap er at du blant annet enkelt kan sende inn en ny henvendelse neste år utefra opplysningene du allerede har sendt inn.

For å opprettholde vår tjeneste for å presse forsikringsmarkedet og publisere tips/råd som forsikringsselskaper og banker ofte unnlater å opplyse om, er vi avhengig av at flest mulig av våre brukere betaler for tilgang til "Min side". Vi setter derfor stor pris på om du velger å beholde tilgangen til "Min side".

For å motta forsikringstilbud fra ulike forsikringsselskaper må vi lagre dine opplysninger. Kun ansatte i Forsikringsportalen.no og representanter for forsikringsselskapene har tilgang til dine opplysninger. Hvis du velger "Ja" vil vi slette opplysingene du har bedt om. Merk at du også må gi beskjed direkte til de ulike forsikringsselskapene du valgte ved innsending hvis du ønsker at dine opplysninger også skal bli slettet hos dem.
Vi sletter alle dine opplysninger bortsett fra navn, adressse og epost adresse som er nødvendig å beholde for at du fortsatt skal kunne logge inn på "Min side".
Ved oppsigelse refunderes ikke årskostnaden for påbegynt avtaleperiode. Vil du beholde tilgang til "Min side" inntil eventuell påbegynt avtaleperiode er utløpt.
Merk at du ikke trenger å slette tidligere tilbudsforespørseler for å sende en ny. Du kan enkelt sende en ny tilbudsforespørsel ved å logge inn på "Min side". Vil du likevel slette en enkelt tilbudsforespørsel?
Dette finner du på "Min side" under "Dine innsendinger".