Har hjemmesiden mangler for å kunne få en god rangering i Google sitt søk?

Igjen og igjen ser vi at bedrifter har hjemmesider som ikke er optimalisert for best mulig plassering i Google sitt organiske søk.

Web- og markedsføringsbyråene er oftest mer interessert i at du skal kjøpe annonsering gjennom dem, istedenfor å gi deg gratis synlighet.

Ingen klikk kostnad i det organiske søket

I Google sitt organiske søk slipper du å betale per klikk. Hvis du ikke har optimalisert hjemmesiden for å bli synlig i Google sitt organiske søk går du glipp av gratis kundehenvendelser.

Synlighet der kundene er

Skal man bli synlig i markedet med sine produkter og tjenester er Google det klare første valget. Søkemotoren til Google er førstevalget for de aller fleste når de skal søke etter lokale virksomheter eller tilbud.

Fordelen med å bruke oss fremfor de som har laget hjemmesiden

Webbyrået som har laget hjemmesiden vil mest sannsynlig unngå å avdekke mangler som de selv er ansvarlige for.

Vi har ingen interessekonflikt med dette, og vi kan hjelpe deg med å gi deg en komplett oversikt over mangler som forårsaker en lavere synlighet i Google sitt søk.

Ofte har byråer lovet at hjemmesiden skal være optimalisert mot Google sitt søk. Da kan du forsøke å få eventuelle tekniske mangler vi avdekker kostnadsfritt utbedret.

Komplett analyse

Forsikringsportalen.no besitter særskilt god kunnskap om søkemotoroptimalisering.

Når du bestiller en Google tilstandsrapport fra oss gjennomfører vi en grundig analyse av din hjemmeside, på alle undersider, mapper og filer, for å sjekke om det er innholdsmessige eller tekniske feil som forhindrer optimal synlighet i Google sitt organiske søk.

Du får en fullstendig  sjekk av helsetilstanden til hjemmesiden, oppdager problemer som blokkerer deg for høyere plassering i Google sitt søk, og oversikt over hva du bør prioritere å få i orden. Vi analyse utfører en kontroll på over 60 kritiske punkter,  inkludert duplikatinnhold, ødelagte koblinger, implementeringsfeil, AMP-feil og giftige backlinker som kan føre til straff fra Google.