100% uavhengig     Raskt     Trygt


Den eneste uavhengige tilbudstjenesten på forsikringer

Tilbudstjenester Antall selskaper å velge blant Uavhengig / Ingen provisjonsavtaler fra utvalgte aktører Tilgang til "Min side" for å gjøre det enklere å sende ny tilbudsforespørsel neste gang Mulighet for å endre data på "Min side" etter innsending
Tjenestetorget.no 3 Nei Nei Nei
Bytt.no Kun Privat Nei Nei Nei
Forsikringsportalen.no 7 Ja Ja Ja
Penger.no Kun Privat Nei Nei Nei
Forsikringer.no 3 Nei Nei Nei
Forsikre.no Ingen informasjon Nei Nei Nei

* Vær obs på sponsede / provisjonsbaserte tilbudstjenester hvor du kun får tilbud fra 2 til 3 ulike forsikringsselskaper. Hvilke forsikringsselskaper som mottar din henvendelse er normalt valgt utefra hvem som betaler mest og ikke utefra hvem som er mest konkurransedyktig.

 

Send inn tilbudsforespørsel ved å fylle ut skjemaet under

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.


Hvis du allerede har brukt oss og fått tilgang til "Min side" kan du logge inn her for å sende en ny tilbudsforespørsel.

Send inn tilbudsforespørsel ved å fylle ut skjemaet under

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.


Hvis du allerede har brukt oss og fått tilgang til "Min side" kan du logge inn her for å sende en ny tilbudsforespørsel.

Om bedriften

Om forsikringen

Skriv inn nytt passord (Et sikkert passord inneholder minst 8 tegn og består av bokstaver, tall og spesialtegn)
Velg hvilke forsikringsselskaper du ønsker at tilbudsforespørselen skal sendes til (Du kan velge så mange du vil fra listen) *
* Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din tilbudsforespørsel gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed vil de konkurrere seg imellom både prismessig og dekningsmessig om å få deg som kunde. Konkurranserabattene som gies kan ofte være på mange tusen kroner.

Spørsmål vedrørende utfylling?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du trenger hjelp i forbindelse med utfylling. Du vil mange steder underveis i skjemautfyllingen kunne se et blått spørsmålstegn. Klikk på spørsmåltegnet for å få veiledning for det aktuelle feltet.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å bruke en kalkulatortjeneste på nett?

Siden vi ikke er en kalkulatortjeneste får du gunstige totalforslag gjennom oss istedenfor kun veiledende priser.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å kontake forsikringselskapene direkte?

Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din henvendelse gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed mottar du konkurranserabatter som ofte kan være mange tusen kroner.