Helt gratis     Raskt     Trygt

Innhent Tilbud på Forsikringer til Bedrift

Om bedriften

Om forsikringen

Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 10.49MB

Før du sender inn din henvendelse, kan du hjelpe oss med 1 ting?

Vi ønsker å gjøre det enklere å finne frem til seriøse lokale aktører/bedrifter.

Altfor ofte ser vi at både privatpersoner og bedrifter har tapt penger fordi de har kommet i kontakt med useriøse aktører gjennom katalogtjenester, Google eller anbudstjenester. På disse plassene kan alle bedrifter registrere seg, og det er oftest de som betaler mest får best synlighet eller høyest plassering.

Derfor lanserer vi en oversikt over “Anbefalte bedrifter” som vil være tilgjengelig både på Forsikringsportalen.no og TryggBedrift.no. Kun bedrifter som vi har invitert inn eller er anbefalt av våre brukere kan søke om å bli synlig her.

Før du sender inn din henvendelse, kan du hjelpe oss med 1 ting?


Altfor ofte har vi sett at både privatpersoner og bedrifter har tapt penger fordi de har kommet i kontakt med useriøse bedrifter gjennom katalogtjenester, Google eller anbudstjenester. På disse plassene kan alle bedrifter registrere seg, og det er oftest de som betaler mest får best synlighet eller høyest plassering.

Derfor jobber vi med å lage en "Anbefalt liste" som skal gjøre det enklere å finne frem til seriøse bedrifter som gjør en god jobb. Listen vil være tilgjengelig både på Forsikringsportalen.no og TryggBedrift.no.

Kun bedrifter som vi har invitert inn eller er anbefalt av våre brukere kan søke om å bli registrert i vår oversikt.

Vi setter stor pris på om du bruker et par minutter på skrive inn navn på lokale bedrifter du har god erfaring med som du kan anbefale.

 

 

 

Spørsmål vedrørende utfylling?

Ring oss på telefonnnummer 21 89 99 99 hvis du trenger hjelp i forbindelse med utfylling, eller send oss en epost på post@forsikringsportalen.no

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til andre anbudstjenester på nett?

Forsikringsportalen.no er den orginale anbudstjenesten for å innhente forsikringstilbud. Vi har ingen prosentvise provisjonavtaler med noen forsikringsselskaper. Du skal være trygg på at vi er opptatt av at du skal spare mest mulig på dine forsikringer og at vi er på ditt parti for at du skal få den beste forsikringsavtalen. Det betyr bedre forsikringspriser for deg som bruker.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å bruke en kalkulatortjeneste på nett?

Siden vi ikke er en kalkulatortjeneste får du gunstige totalforslag gjennom oss istedenfor kun veiledende priser.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å kontake forsikringselskapene direkte?

Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din henvendelse gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed mottar du konkurranserabatter som ofte kan være mange tusen kroner.

Hvordan finansieres Forsikringsportalen.no

Vi har ingen prosentvise provisjonavtaler med noen forsikringsselskaper. Tjenesten finansieres istedenfor at vi mottar et fast honorar, fra forsikringsselskapene som er tilknyttet oss, per henvendelse som blir sendt inn.