Fyll ut skjema under for å sende inn en tilbudsforespørsel

Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Til informasjon:: Ved innsending får du automatisk gratis tilgang til “Min side” i 30 dager. På "Min side" vil du få tilgang til informasjon som forsikringsselskapene ofte unnlater å opplyse om, mulighet for å gjøre endinger etter innsending og nyttige råd som kan spare deg for unødvendige kostnader. Hvis du ikke sier opp tilgangen til “Min side” innen 30 dager etter innsending vil tilgangen koste kr 166,- eks. moms i mnd. Vi håper du ikke velger å si opp tilgangen til "Min side" siden vi er avhengig av flest mulig betalende brukere for å kunne være en uavhengig bidragsyter til å øke konkurransen i forsikringsmarkedet.

Som bruker av “Min side” kan du bruke Forsikringsportalen.no som en ekstra buffer mot telefonselgere ved å henvise alle telefonsalgssamtaler til oss. Ikke bare blir din bedrift bedre beskyttet mot useriøse telefonselgere, men du og ansatte sparer også tid ved å la oss filtrere ut de useriøse og unødvendige samtalene.

Hvis du allerede har brukt oss og fått tilgang til "Min side" kan du logge inn her for å sende en ny tilbudsforespørsel.

Om bedriften

Om forsikringen

Skriv inn nytt passord (Et sikkert passord inneholder minst 8 tegn og består av bokstaver, tall og spesialtegn).
Velg hvilke forsikringsselskaper du ønsker at tilbudsforespørselen skal sendes til (Du kan velge så mange du vil fra listen) *
Når forsikringsselskapene mottar din tilbudsforespørsel gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed vil de konkurrere pris- og dekningsmessig om å få deg som kunde.
Spørsmål vedrørende utfylling?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon 21899999 eller epost om du trenger hjelp i forbindelse med utfylling.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å bruke en kalkulatortjeneste på nett?

Siden vi ikke er en kalkulatortjeneste får du gunstige totalforslag gjennom oss istedenfor kun veiledende priser.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å kontake forsikringselskapene direkte?

Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din henvendelse gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed mottar du konkurranserabatter som ofte kan være mange tusen kroner.