100% uavhengig     Raskt     Trygt


Den eneste uavhengige tilbudstjenesten på forsikringer

Tilbudstjenester Antall selskaper å velge blant Uavhengig / Ingen provisjonsavtaler fra utvalgte aktører Tilgang til "Min side" for å gjøre det enklere å sende ny tilbudsforespørsel neste gang Mulighet for å endre data på "Min side" etter innsending
Tjenestetorget.no 3 Nei Nei Nei
Bytt.no Kun Privat Nei Nei Nei
Forsikringsportalen.no 10 Ja Ja Ja
Penger.no Kun Privat Nei Nei Nei
Forsikringer.no 3 Nei Nei Nei
Forsikre.no Ingen informasjon Nei Nei Nei

* Vær obs på sponsede / provisjonsbaserte tilbudstjenester hvor du kun får tilbud fra 2 til 3 ulike forsikringsselskaper. Hvilke forsikringsselskaper som mottar din henvendelse er normalt valgt utefra hvem som betaler mest og ikke utefra hvem som er mest konkurransedyktig.

 

Start utfylling ved å huke av for forsikringsproduktene du trenger

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.


Hvis du allerede har brukt oss og fått tilgang til "Min side" kan du logge inn her for å sende en ny tilbudsforespørsel.

Start utfylling ved å huke av for forsikringsproduktene du trenger

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.


Hvis du allerede har brukt oss og fått tilgang til "Min side" kan du logge inn her for å sende en ny tilbudsforespørsel.

Om bedriften

Om forsikringen

Skriv inn passord
Bekreft passord
Velg hvilke forsikringsselskaper du ønsker at tilbudsforespørselen skal sendes til (Du kan velge så mange du vil fra listen) *
* Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din tilbudsforespørsel gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed vil de konkurrere seg imellom både prismessig og dekningsmessig om å få deg som kunde. Konkurranserabattene som gies kan ofte være på mange tusen kroner.

Spørsmål vedrørende utfylling?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du trenger hjelp i forbindelse med utfylling. Du vil mange steder underveis i skjemautfyllingen kunne se et blått spørsmålstegn. Klikk på spørsmåltegnet for å få veiledning for det aktuelle feltet.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å bruke en gratis anbudstjeneste på nett?

I motsetning til sponsede anbudstjenester, som kun har avtale med utvalgte aktører som de mottar betaling fra, er Forsikringsportalen frittstående og den eneste uavhengige tjenesten for å innhente total tilbud på forsikringer – Det betyr bedre forsikringspriser for deg som bruker. Tjenesten koster 290 kroner i året å bruke som privatkunde, og du er sikret at vi er på ditt parti for at du skal få den beste forsikringsavtalen.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å bruke en kalkulatortjeneste på nett?

Siden vi ikke er en kalkulatortjeneste får du gunstige totalforslag gjennom oss istedenfor kun veiledende priser.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å kontake forsikringselskapene direkte?

Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din henvendelse gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed mottar du konkurranserabatter som ofte kan være mange tusen kroner.

Hvordan finansieres Forsikringsportalen.no

Fordi tjenesten til Forsikringsportalen er uavhengig for å sikre deg størst besparelse på forsikringene finansieres tjenesten ved at det koste kr 990,- eks moms ved innsending i året for bedriftskunder. Kostnaden dekker årskontigent hos oss og gjør at du har tilgang til “Min side”, hvor din tilbudsforespørsel blir lagret, slik at du enkelt kan gjøre endringer etter innsending og spare tid neste gang du skal sjekke forsikringene. Vi anbefaler at man gjør en sjekk hvert år. Derfor er årskontigenten løpende og fornyes hvert år. Det er ingen bindingstid på årskontigenten utover at neste års fornyelse må sies opp senest dagen før fornyelse. Så lenge du ikke sier opp har du tilgang til “Min side”, hvor alle tidligere tilbudsforespørsler blir lagret, der du enkelt kan foreta nye årlige innsendinger uten å måtte fylle inn alt på nytt.