Annonsørinnhold

Hvorfor har over 25 millioner personer valgt eToro sin sosiale tradingplattform?

eToro som er ledende på markedet innen “social trading” og “copy trading” har fått over 25 millioner brukere.

Hva er det som gjør plattformen  så tiltrekkende? 

Det som gjør plattformen unik er at den lar vanlige personer som ikke har tid eller erfaring til å trade på egenhånd automatisk kopiere handlene som andre erfarne brukere gjør. Man kan eksakt se hva slags resultater ulike tradere har, og man velger selv hvem man eventuelt vil kopiere. 

Men hvorfor vil erfarne tradere dele sine handler med andre?

eToro har på sin plattform laget en smart insentiv modell hvor dyktige tradere får betalt et honorar som blir større desto flere som kopierer deres handler.

 

eToro er en multi-instrument plattform som tilbyr både å investere i aksjer og kryptovaluta, samt handel med CFDer.

Vær oppmerksom på at CFDer er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet giring. 77% av ikke-profesjonelle kunder taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikon for å tape pengene dine.

Kryptoinstrumenter er volatible instrumenter som kan variere mye innenfor en veldig kort tidsramme og er derfor ikke passende for alle investorer. Annet enn via CFDer, er handel med kryptoinstrumenter ikke regulert og er derfor ikke overvåket av noe EU regelverk.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Hvorfor velge eToro?

eToro tilbyr en CFD plattform som lar deg handle aksjer, råvarer og valutaer på ett sted. 

I motsetning til de fleste andre CFD plattformer lar eToro deg velge om du vil benytte deg av giring eller ikke. Dermed blir du ikke tvunget til å handle med større risiko enn du ønsker.

77% av ikke-profesjonelle CFD kontoer taper penger

Gratis demokonto

eToro tilbyr nye brukere å gratis etablere en demo konto, hvor man kan trade med virtuelle penger for å gjøre seg kjent med plattformen.

N

Regulert

Plattformen til eToro er blant annet underlagt MiFID som er den generelle EU-baserte finansielle lovgivningen.

Bredt utvalg

eToro lar sine brukere kunne handle i ett bredt utvalg av aksjer, råvarer, valutaer og fond gjennom CFD kontrakter.

Valgfri giring

I motsetning til de fleste andre CFD plattformer er det valgfritt om man ønsker å benytte seg av giring hos eToro.

~

Sikker registreringsprosess

eToro lar deg sikre kontoen med 2-trinns-verifisering med sms på telefon.

Copy-trading

På eToro sin plattform kan man enkelt finne frem til erfarne tradere som man vil kopiere.

Ingen kurtasje ved handel

Ingen kurtasje ved handel.

s

Risiko

Plattformen til eToro tilbyr CFD produkter. CFDer lar deg gire posisjonene. Når man girer kan små endringer kunne føre til store tap eller tap av hele investeringen.

eToro er en multi-asset-plattform som tilbyr både investering i aksjer og kryptoaktiva, samt handel med CFD-er.

Vær oppmerksom på at CFD-er er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. {etoroCFDrisk}% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Presentert handelshistorikk er mindre enn 5 hele år og er kanskje ikke tilstrekkelig som grunnlag for investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljestyringstjeneste levert av eToro (Europe) Ltd., som er autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiva er svært volatil og uregulert i enkelte EU-land. Ingen forbrukerbeskyttelse. Skatt på overskudd kan påløpe.

eToro USA LLC tilbyr ikke CFD-er og gir ingen representasjon og påtar seg intet ansvar med hensyn til nøyaktigheten eller fullstendigheten av innholdet i denne publikasjonen, som er utarbeidet av vår partner ved å bruke offentlig tilgjengelig ikke-enhetsspesifikk informasjon om eToro.

Forsikringsportalen.no mottar betaling for annonsering fra eToro som omtales på denne siden.