Innmelding Bedrift

Eksklusiv tilgang til «Min side» og medlemsskap koster kr 166,- eks moms i mnd for bedriftskunder.

Hvis du også ønsker hjelp og og veiledning over telefon og epost om nettsikkerhet, svindelmetoder og hvordan du kontrer urettmessige fakturaer, samt sikkerhetskontroll av bedriftens hjemmeside må det tegnes medlemskap som koster kr 390,- eks moms i mnd.

Med tilgang til «Min side» og medlemsskap får du følgende:

  • Tilgang til informasjon som forsikringsselskapene unnlater å opplyse om.
  • Gratis daglig overvåkning av bedriftens hjemmeside for malware og sårbarheter.
  • Tilgang til å bruke Forsikringsportalen.no gratis som en ekstra buffer mot telefonselgere. Ved å henvise alle telefonsalgssamtaler til oss blir din bedrift bedre beskyttet mot useriøse telefonselgere og svindelforsøk. I tillegg sparer du og ansatte også tid ved å la oss filtrere ut de useriøse og unødvendige samtalene.
  • Oversikt over ulike svindelmetoder og hva du bør gjøre for å forebygge å bli svindlet.
  • Gratis lagring av innsendte tilbudsforespørsler på bedriftens forsikringer.
  • Råd og tips som har til hensikt å spare deg for unødvendige kostnader.

Som utvidet pluss medlem av Forsikringsportalen.no får du i tillegg følgende:

  • Gratis hjelp til å kontre urettmessige fakturaer og inkassokrav.
  • Gratis veiledning til hva du bør gjøre om du er blitt svindlet.
  • Gratis hjelp med sikkerhetskontroll av bedriftens hjemmeside.
  • Gratis veiledning om sikker nettbruk.

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Om bedriften

Skriv inn nytt passord (Et sikkert passord inneholder minst 8 tegn og består av bokstaver, tall og spesialtegn)
Velg riktig alternativ *
Gjeldende vilkår for tilgang til "Min side" og medlemsskap

1. Det er Portalen Gruppen AS (orgnr. 899 551 222) som står bak tjenesten Forsikringsportalen.no

2. Avtale om tilgang til "Min side" og medlemskap inngåes ved innsending av dette skjemaet. Det er ingen gratis prøveperiode ved direkte registrering/innmelding.

3. Utvidet pluss medlemskap gir rett til personlig kostnadsfri råd og veiledning i forhold til nettsikkerhet, bestridelse av urettmessige fakturaer / inkassokrav og svindelmetoder. I tillegg til informasjon på "Min side" kan pluss medlemmer rette spørsmål til [email protected] eller ringe oss på 21.89.99.99.

4. Forsikringsportalen.no har ingen forsikringsmegler- eller rådgiverrolle og kan ikke holdes ansvarlig for de forsikringene du eventuelt velger eller ikke velger å benytte gjennom bruk av vår tilbudstjeneste.

5. Vi utøver råd og veiledning etter beste evne i forbindelse med nettsikkerhet, bestridelse av urettmessige fakturaer / inkassokrav og svindelmetoder. Vi kan ikke holdes erstatningsansvarlige i forbindelse med dette.

6. Tilgang til "Min side" og medlemsskapsavgiften faktureres årlig til oppgitt epost adresse.

7. Faktura sendes fra Portalen Gruppen AS med moms. Priser er oppgitt inkludert moms. Forfallstid på faktura er 5 dager.

8. Tilgang til "Min side" og medlemsskap vil bli automatisk fornyet årlig, men kan avsluttes når som helst før årlig fornyelse. Ved oppsigelse refunderes ikke årsavgift for påbegynt avtale periode. Ved oppsigelse refunderes ikke deler av årskostnaden for påbegynt avtaleperiode. En eventuell oppsigelse av tilgang til "Min side" kan gjøres direkte fra menyen under valget “Slett meg".

9. Vi er opptatt av å ivareta sensitive opplysninger og vil ikke dele dine opplysninger med andre.

Angrett *
Hvis din bedrift har et egnet produkt eller tjeneste og har kapasitet til å ta imot flere kunder, så kan Forsikringsportalen tilby en løsning hvor din bedrift blir promotert på Forsikringsportalen.no og gjennom våre markedskampanjer. Din bedrift vil da motta kundehenvendelser fra nye potensielle kunder som vil ha et tilbud. Gjennom denne løsningen får din bedrift dratt nytte av kampanjene i mediekanalene Forsikringsportalen bruker uten å skulle betale for alt dette selv. Kryss av i avhukningsboksen om du ønsker å bli kontaktet om dette.