Start utfylling ved å huke av for forsikringsproduktene du trenger

Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Hvis du allerede har brukt oss og fått tilgang til "Min side" kan du logge inn her for å sende en ny tilbudsforespørsel.


Spørsmål vedrørende utfylling?
Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du trenger hjelp i forbindelse med utfylling. Du kan enten ringe oss på telefonnummer 21899999 eller sende oss en epost på [email protected]. Du vil mange steder underveis i skjemautfyllingen kunne se forklaringer på ulike felt.
Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å kontakte forsikringselskapene direkte?

Fordelen ved å bruke oss fremfor å kontakte selskapene direkte, er at når forsikringsselskapene mottar din henvendelse gjennom oss så vet de at de konkurrerer mot andre aktører – dermed mottar du konkurranserabatter som ofte kan være mange tusen kroner.

Hva er fordelen med å bruke Forsikringsportalen i forhold til å bruke en kalkulatortjeneste på nett?

Siden vi ikke er en kalkulatortjeneste får du gunstige totalforslag gjennom oss istedenfor kun veiledende priser.

Interessert i å komme i gang med investeringer?

eToro er en av de mest kjente online handelsplattformene med over 25 millioner brukere, og er øverst rangert i vår handelsplattform test. Gjennom plattformen til eToro kan du handle mye mer enn de fleste nettbanker kan tilby deg. Som verdens største sosial trading plattform kan du handle over 3000 ulike aksjer fra mer enn 17 børser i hele verden.

Anbefalt

Fordeler

Registrert hos Finanstilsynet.

0% i kurtasje på aksjer.

✔ Gir tilgang til handel med over 3000 aktiva, fordelt på aksjer, indekser, råvarer, ETF-er ,kryptovaluta og forex.

✔ Lave gebyrer.

Mest brukervennlige plattformen i markedet. Du kan åpne konto og utføre første handel på minutter.

Populær CFD plattform med over 25 millioner registrerte brukere.

✔ Innovativ CopyTrading-funksjon hvor du kan kopiere handlene til suksessfulle investorer.

✔ I motsetning til de fleste andre CFD plattformer lar eToro deg velge om du vil benytte deg av giring eller ikke. Dermed blir du ikke tvunget til å handle med større risiko enn du ønsker.

Ulemper

 Inaktivetsgebyr på USD 10 hvis man ikke logger inn i løpet av 12 måneder.

 Kun ticket support, ingen telefonsupport.

Annonselenke

Risikoadvardsel:
Vær oppmerksom på at eToro tilbyr handel også med CFDer som er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet giring.

Risikoadvarsel:

eToro er en multi-asset-plattform som tilbyr både investering i aksjer og kryptoaktiva, samt handel med CFD-er.

Vær oppmerksom på at CFD-er er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 79% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Presentert handelshistorikk er mindre enn 5 hele år og er kanskje ikke tilstrekkelig som grunnlag for investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljestyringstjeneste levert av eToro (Europe) Ltd., som er autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiva er svært volatil og uregulert i enkelte EU-land. Ingen forbrukerbeskyttelse. Skatt på overskudd kan påløpe.

eToro USA LLC tilbyr ikke CFD-er og gir ingen representasjon og påtar seg intet ansvar med hensyn til nøyaktigheten eller fullstendigheten av innholdet i denne publikasjonen, som er utarbeidet av vår partner ved å bruke offentlig tilgjengelig ikke-enhetsspesifikk informasjon om eToro.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.